Menukaart
ANTIPASTI
VOORGERECHTEN
- Fiori di cabiria
-
Gevulde courgettebloem, ricotta en paddenstoelen.
€9
- Pinsa romana
-
Salsiccia (italiaanse worst), asperges en mozzarella bufala.
€17
- Gefrituurde bufala burrata
-
Tomaten en basilicum.
€16
- Er freddo
-
Bruschetta van focaccia, friarelli, stracciatella en tomaat.
€16
- E la nave va
-
Gebakken sardines, kikkerwtencreme en rozemarijn.
€13

- DAMME PANE E SUGNA
-
Bruschetta met salsiccia en goronzola. + zomer truffel 4€
€16
- Eneide
-
Gefrituurde calamari met courgette “a la romana”.
€19
- Montanaro
-
Polenta kroketje met lardo.+ zomer truffel 4€
€9
- Suppli cacio e pepe
-
Gebakken risottokroketje, pecorino en mozzarella vulling.
€7
- Preso alla ficoncella
-
Geroosterde octopus, aardappelcreme, gember en basilicum.
€18

PRIMI
HOOFDGERECHT
- Tagliolini 2 del mattino
-
Verse pasta, olie, knoflook, chilipeper, geromatiseerd broodkruim.
€16
- Tagliolini alice
-
Verse pasta met huisgemaakte marjolein-anjovis boter.
€18
- RIGATONI CARBONARA
-
Daje roma daje Guanciale da cinta senese, DOP pecorino, eieren van vrije-uitloopkippen.
€24
- Orecchiette casanova
-
Bisque, gambero, taggiasche olijven en stracciatella bufala. + zomer truffel 4€
€35

ONZE SELECTIE
HUIS GEMAKTE GNOCCHI
- GNOCCO CARUSO
-
Saus van traag gegaarde runderschouder en Varkensbuik en geroosterde ui.
€25
- GNOCCO AMATRICIANA
-
Forza magica Guanciale da cinta senese, pecorino, passata.
€25
- Gnocco DAR ZAGAIA
-
Courgette creme, gerookte zalm “de walvis” en robiola kaas.
€28
- GNOCCO CASTELLI
-
Porcini, gele kerstomaat, aubergine, ricotta salata.
€19
- Gnocco sorrentina
-
Oven gegratineerde gnocchi. Passata, basilicum en mozzarella bufala.
€23

DOLCI
DESSERTJE
- Semifreddo pistacchio 100% bronte
-
Pistachio creme, citrus meringue en vanilleroomijs “Eagle ice”.
€16
- Semifreddo mandorle 100% avola
-
Amandel creme, sinaasappel meringue, sorbet “Eagle ice”.
€16
- Tiramisu
-
Familie recept uit Rome Mascarpone, koffie en cacao.
€10
- Ariccia
-
Italiaanse huisgemaakte biscotti met assortiment likeuren.
€13pp
- Dolce far niente
-
Ingemaakte perzik met honing, thym en vanilleroomijs “eagle ice”.
€14
- Tagliere cacio “Elsen kaasambacht”
-
Assortiment italiaanse kazen met gekonfijt fruit en huisgemaakte marmelade.
€18pp
Working Days
Monday Tuesday Thursday Friday & Saturday
Working hours
Lunch: 12Pm - 14:30
Dinner: 18:00 - 22:00